Kerstnocturne in Mussenzele

2e KERSTNOCTURNE in MUSSENZELEHet Mini Museum Mussenzele in Haaltert organiseert op 14 en 16 december zijn 2e Kerstnocturne. Het groot succes van de eerste uitgave stimuleerde de organisatoren om dit jaar het evenement over te doen. De eerste editie zullen we nooit vergeten zegt Rik De Schepper, veel sneeuw en een gure wind, maar toch trotseerden minstens tweehonderd mensen de gure natuurelementen om te genieten van de warme kerstsfeer met aangepaste muziek.

Dit jaar zal kerstmuziek afgewisseld worden met samenzang van kerstliederen onder begeleiding van een Bekende Haaltenaar en zijn gitaar…
Opnieuw zijn er ook andere bekende Haaltertse stemmen die het zingen zullen ondersteunen en zelfs een ‘tikkeltje’ meer…

Vrij podium laat toe dat iedereen “zijn” favoriete kerstlied of verhaal kan brengen. Koster Bart zal instaan voor de muzikale begeleiding.

Verder zijn er smoutebollen, glühwein en een borreltje, een wijntje of een biertje. De Tripel m zal koud staan!

Opnieuw kan het Mini Museum Mussenzele beroep doen op Marleen De Pril die een deel van haar privé verzameling kerstkaartjes zal ten toon stellen aan het ruime publiek.

Aan de inwoners van Haaltert de vraag of ze eveneens een kerststal, groot of klein, een tijdje aan het museum ter beschikking willen stellen.

Er zal ook een grote kerststal in de boomgaard te zien zijn.

’t Wordt echt gezellig!

Iedereen welkom!

Noteer alvast 14 en 16 december 2012 in uw agenda vanaf 17u.
Mini Museum Mussenzele
Mussenzele
9450 Haaltert
053/84 15 13

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here