Vandaag nieuwe beelden van de mp3-moord

Nieuwe beelden van de aanvallers van Joe Van Holsbeeck zijn vrijgegeven door het gerecht. De beelden zijn gefilmd door een bewakingscamera van het shoppingcentrum City 2, in hartje Brussel. Deze beelden zouden de twee daders duidelijker goed in beeld brengen en dus van een goede kwaliteit zijn zegt het parket. Velen vragen zich af waarom de eerste beelden niet vlugger zijn vrij gegeven, indien het om buitenlanders gaat en tot zulke dingen in staat zijn zullen ze ook niet aarzelen België te ontvluchten.

Nu zondag komt de bevolking op straat in Brussel als protest tegen zinloos geweld en uit respect voor de vermoorde tiener en zijn ouders.

Praktische info:
De mars vertrekt zondag om 15 uur op de Pachecolaan (toegang via de Kruidtuinlaan) en gaat via het centraal station naar het Justitiepaleis.

Volgens de familie moet de mars een vreedzame manifestatie worden voor het recht zich vrij en veilig te kunnen verplaatsen in de stad en elders, zowel voor jongeren als voor minder jonge mensen.

De familie vraagt dat er tijdens de mars geen spandoeken en uiterlijke tekenen van politieke of ideologische voorkeur te zien zijn uit respect voor de huldebetuiging zelf en de steun aan een constructief, jong en open burgerinitiatief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here