Jeneverfestival Gent 1 & 2 december

Gent (redactie/mas) Dat jenever een product met klasse is, staat buiten kijf. Getuige het kwaliteitslabel O’de Flander en de Europese erkenning als beschermd streekproduct. O’de Flander jenever betekent kwaliteit en degelijkheid, maar jenever kan ook hip, fris en trendy zijn.

De jeneverproducenten hebben zich de laatste jaren ingespannen om producten te ontwikkelen die ook een jonger publiek aanspreken: van fruitjenevers en creamjenevers tot hippe cocktails op basis van jenever. Op het komende Jeneverfestival op 1 en 2 december kan iedere bezoeker dit zelf zien en proeven in het Groot Vleeshuis, Promotiecentrum voor Oost-Vlaamse streekproducten, te Gent.

Voor slechts 5 euro inkom krijgt de bezoeker vier bonnetjes voor proevertjes én een O’de Flander druppelglaasje extra als aandenken.

Tijdens dit tweedaags Jeneverfestival zijn er zowel op zaterdag als zondag gratis extra activiteiten zoals een cocktailbar met Ferdinand Cobbaut om 14 uur; degustatietechnieken met uitleg over smaak/geur/kleur door prof. Eric Van Schoonenberghe om 15 uur en Koken met jenever’  door Atelier Plus uit Gent om 16 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here