Vibrators op doktersvoorschrift

Heel veel vrouwen lijden aan seksuele disfunctie, onder meer door niet ontwikkelde ervaringen uit het verleden. Vrouwen die lijden aan een extreem laag libido worden vaak een vibrator voorgeschreven. Dit zou helpen om zichzelf opnieuw te herontdekken. Volgens deskundigen zou één op drie vrouwen in het bezit zijn van een vibrator.

Een vibrator of ander seksattribuut kan een verlossende rol spelen in de therapie. Het voordeel is dat je hem kan gebruiken in een vertrouwde omgeving. Een vibrator wordt nu meer en meer gezien als een speeltje en kan door beide partijen samen gebruikt worden zegt een van voornaamste medische specialisten op het gebied van seksuele disfunctie, Dr David Goldmeier. Zijn ervaringen zijn zeer positief.

Ondertussen zijn er al veel apparaatjes op de markt. Alle toestelletjes hebben aparte vormen en klinkende namen zoals de Twin Turbine, Ice Breaker, RealDeal, Florida Dolphin, Baby Vibe, Mini Rabbit. Als tip willen we nog even meegeven: gebruik je hem niet…. hij kan steeds dienst doen als decoratie op de kast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here