Het is feest in Filmcafé Cartoon's

Filmcafé Cartoon's, gelegen onder cinema Cartoon's, steekt in een nieuw, knusser jasje en dat wordt gevierd! U bent allemaal van harte welkom tijdens het openingsweekend dat op vrijdag 14 april van start gaat.
Tijdens het Paasweekend kan u in deze sfeervolle bioscoop in hartje Antwerpen genieten van maar liefst 4 avant-premières! Bezoekers krijgen op vertoon van hun ticket een gratis drankje aangeboden in het vernieuwde filmcafé. Zaterdag 15 april staat er voor iedereen op vertoon van zijn filmticket van om het even welke film een gratis drankje klaar in filmcafé Cartoon's.

Programma openingsweekend:

Vrijdag 14 april om 20u00 SHADOWS OF TIME: een tragische liefdesgeschiedenis, een Indische "The English patient", prachtige fotografie! Haal na de film uw wierookpakketje op in het filmcafé!!!
Zondag 16 april om 18u00 BALLETS RUSSES: een prachtige documentaire over de Ballets russes, ballerina's van toen (nu 70, 80 of 90 jaar) kijken terug op hun carrière, exclusief archiefmateriaal!
Zondag 16 april om 20u00 SABAH: een moslimvrouw wonend te Canada raakt verwikkeld in een passionele liefdesverhouding
Maandag 17 april om 14u30 DOWN THE RABBIT HOLE (What the bleep do we know?! 2) een fascinerende ontdekkingsreis over kwantumfysica, ontdek keer op keer nieuwe feiten!
DVD What the bleep do we know?! (deel 1 te koop in het filmcafé à 12

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here