Actrice Frédérique uit Meiden van De Wit overleden

Frédérique Huydts is vandaag op 38-jarige leeftijd overleden. Eind vorige week in het ziekenhuis opgenomen wegens nierproblemen. "De nieren functioneren niet goed waardoor Frédérique een opgezwollen buik heeft vol vocht en lucht. De artsen zijn daarvoor een oplossing aan het zoeken." zei haar manager na haar opname in het ziekenhuis. In 2004 was bij Frédérique darmkanker geconstateerd. "Toen ik hoorde dat ik darmkanker had, dacht ik dat ik in een verkeerde film beland was", vertelde ze vorig jaar nog in het tv-programma Felderhof. Nadien leek ze genezen van de kanker.

Huydts werd geboren op 19 augustus 1967 in Den Haag. Ze volgde de Maastrichtse Toneelacademie, waar ze in 1989 afstudeerde.

In België is Frédérique Huydts bekend als een van de dochters (Roos) uit de serie Meiden van De Wit. In Nederland was ze vooral bekend met de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden, waar ze een seizoen de rol van Annet vertolkte. Frédérique zou in september repeteren voor een toneelstuk met Linda van Dyck. Frédérique is momenteel op televisie te zien in de eerder opgenomen programma's Wie is … de Mol? en Dreamtravel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here