Bemanningsleden Nederlandse Marine zijn woest

Bemanningsleden van de Nederlandse Marine ontkennen het wangedrag op de Tjerk Hiddes. Ze zijn niet te spreken over de berichtgeving in verschillende media. Zo lezen we op de website "vbmnov.nl" het volgende: Opvarenden Hiddes zijn vuilspuiterij zat "Er staan allerlei verhalen over de Tjerk Hiddes in de kranten en bladen. Geloof me, het is allemaal onzin. Je denkt toch niet dat het hier een Sodom en Gomorra is?" Dit zegt een mannelijke korporaal aan boord van Hr.Ms. Tjerk Hiddes.

Sex sells. Dat weten de media ook. Vandaar dat een verhaal als in de Oplinie (AFMP) van een vrouwelijke matroos die zou zijn aangerand 'gefundenes Fressen' is. Zeker als daarbij ook nog wat sappige details worden vermeld.

Bijvoorbeeld dat mannelijke opvarenden een vrouwenverblijf zouden zijn 'binnengedrongen' en zich te buiten zouden zijn gegaan aan het betasten van vrouwenlijven, 'zelfs intieme delen daarvan'. Het ongewenst betasten van een ander noem je meestal aanranding, maar zo'n woord is natuurlijk veel te objectief.

En als klap op de vuurpijl: een vrouwelijke matroos zou door een korporaal naar haar kooi zijn gebracht en daar 'in haar slaap' zijn verkracht. Verder zou men zich aan boord vermaken met het (bij het ontbijt) kijken naar bestiale pornofilms. Helemaal erg zou het zijn in buitenlandse havens, want dan moet werkelijk iedereen stomdronken zijn geweest. En uiteraard worden er ook kilo's cocaïne naar binnen geschoven. Zo'n bewering gaat er aan het eind van een opsomming als hierboven ook wel in als een gesneden lijntje.

Maar de opvarenden van de Tjerk Hiddes zijn er duidelijk niet blij mee. Sterker nog: ze zijn woest! Lees meer op deze website van www.vbmnov.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here