Eigenaar winkel zet naam en adres van winkeldief op website

Een winkeldief die betrapt is toen hij vorige week een drumcomputer stal zal deze diefstal niet vlug vergeten. Nadat de werknemers de dief betrapten op het stelen van een drumcomputer hebben ze de man kort nadien kunnen overmeesteren en uitleveren aan de politie. De feiten gebeurden in een muziekwinkel in Deinze.

Volgens de eigenaar Patrick Piens was het de vierde keer dat dezelfde man een diefstal pleegde in zijn winkel. Het was de druppel die de emmer deed overlopen bij de eigenaar en hij plaatste de naam en adresgegevens van de ongelukkige winkeldief op het internet. Hoe laag tegen de grond kan je gevallen zijn om dat te publiceren lezen we in de reacties van voor en tegenstanders op de website van muziekhandel Piens.

De eigenaar van Piens zegt dat het niet hun bedoeling is om de dief zijn privacy te schenden, maar willen hiermee wel dat wij veel geïnvesteerd hebben in beveiliging en dat het werkt, want we hebben de dief zo betrapt."

Positieve reacties

U heeft inderdaad het volste recht uw eigendom te beschermen. Wat u op uw website geplaatst heeft valt ook onder die noemer. Ik hoop dat het potentiele dieven zal afschrikken. Persoonlijk snap ik trouwens niet waarom het "recht op privacy" hierbij komt kijken. Dat heeft de dief inderdaad, maar ik zie niet in hoe dat hier geschonden kan zijn.

Negatieve reacties:

Beste Cowboys, het kan mij absoluut niets schelen wie er al dan niet in uwe winkel heeft ingebroken, en waar die mens dan wel woont. Het is laag van jullie om dat op de website te zetten. Moest het nog niet doorgedrongen zijn in jullie minuscule brein: we leven hier niet in de Far West. Mij moet ge vooral niet meer in uw winkel verwachten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here