Versieren lukt makkelijker met een mooi gebit

Mooie tanden en frisse adem zijn de aantrekkelijkste kenmerken bij een eerste date. De gebitsverzorgingspecialist Oral-B ded een onderzoek bij 746 proefpersonen tussen de 16 en 69 jaar oud. Aan hen werd onder andere gevraagd waar ze op letten bij een eerste afspraak.

Wie indruk wil maken op zijn eerste date, doet er, als we de resultaten mogen geloven, goed aan zijn gebit van alle kanten goed te poetsen. Ook een geurtest kan, het verschil maken tussen een mislukte en geslaagde date. Een frisse mond en verzorgde tanden blijken onder de belangrijkste aandachtstrekkers te vallen.

Waar laat jouw toekomste partner op bij een eerste afspraakje?

Hoewel de meeste daters bij een eerste ontmoeting op de totale uitstraling letten, noemt ruim 82 procent de ogen en tanden als aantrekkelijkste kenmerken bij een eerste date. Daarna volgen mond (69 procent) en haar (63 procent) als belangrijkste aandachtstrekkers.

Wat zijn de afknappers?

Het mag dan ook geen verrassing heten dat een onverzorgd gebit samen met een slechte adem de grootste afknappers zijn bij een eerste ontmoeting: 7 op de 10 daters storen zich hier behoorlijk aan.

Daarnaast zijn smakken tijdens het eten (38 procent) en continu aan het woord zijn (34 procent) de grootste ergernissen. www.hulporganisatie.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here