de lijstduwers 14/10: Chris Lievens-Borms (CD&V)

Aalst (redactie/mas) Twee voor de prijs van één. In Aalst kan bijna alles.  Als je Chris Lievens-Borms ziet, zie je Lien Gees en vice versa. Het hoeft niet te verwonderen. Chris is de oma van Lien. Chris die al een eeuwigheid meedraait in de Aalsterse politiek. Ooit de schepen van cultuur die boeken uit de rekken liet halen. Vandaag een zeer gewaardeerd OCMW-raadslid. Een collegiale teamspeler in het OCMW, omdat ze wilt dat armoede verdwijnt in de stad. 

Chris Borms blijft ondanks haar jaren, gebeten door politiek en pleit voor een inclusief ouderenbeleid. “Beleid voeren is vooruitzien. De stad heeft een totaalvisie nodig op het ouderenbeleid waarbij rekening wordt gehouden met onder andere openbare werken, veiligheid, mobiliteit, welzijn, wonen etc.”, aldus Chris.
“In onze stad moeten zeker 500 sociale woningen gebouwd worden  want wonen wordt voor iedereen steeds duurder en de pensioenen zijn doorgaans heel laag. Gezien de lange wachttijden en het gebrek aan voldoende betaalbare residentiële zorg moet de realisatie van drie woonzorgcentra met mogelijkheden tot kort- en dagverblijf in de volgende legislatuur een feit zijn. Mantelzorgers zijn stille weldoeners die een premie verdienen omdat ze zoveel aandacht en zorg geven aan zorgbehoevende personen”, vertelt Chris Borms, die ook de volgende jaren ten dienste wil staan van de mensen.
Wie een sociale en geëngageerde stem wilt uitbrengen zondag, op een echte Daensiste, en geen probleem heeft met de CD&V, zit bij Chris op de juiste plaats. Als lijstduwer vind je haar onderaan de derde kolom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here