Nederlanders klagen over Belgen met lege Cola flessen

Eigenaars van Nederlandse supermarkten zijn niet blij met de komst van Belgen en hun lege Coca-Cola flessen die ze massaal naar Nederland brengen om er statiegeld voor op te strijken. Volgens de winkeliers zouden ze op die manier honderden euro's mislopen volgens Nederlandse media. De reden dat ze steen en been klagen is dat Coca-Cola de winkeliers niet schadeloos wil stellen.

Bij Jaggle.nl hebben ze een leuke fantasie. "Stop de persen. De Belgen vallen ons land binnen. Zie je het al voor je? Onze Belgische vrienden gebukt onder tassen vol met lege flessen? Laat ze maar komen die zatte vrienden. Voor een paar dubbeltjes de grens over. Mwhahaha. Gekke Belgen." staat te lezen op hun weblog.

We willen deze heren eens van antwoord dienen. Denken ze ginder nu echt dat echte Belgen naar Nederland gaan met lege cola flessen? Wij durven wedden dat het nieuwe Belgen zijn die regelmatig gebukt onder lege flessen de grens over steken. Nieuwe Belgen zijn Nederlanders die in België komen wonen voor hun belastingvoordeel.

www.nieuwszicht.comwww.jaggle.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here