Vzw Hekkestraat zet ondernemend Hofstade op de kaart.

Aalst (redactie/mas) In Hofstade weet men van aanpakken. Amper een paar maand na de bescheiden voorzet vanuit de dienst Economische Zaken hebben een aantal ondernemers de handen in elkaar geslagen én gescoord. De bedrijvenvereniging vzw Hekkestraat voor de bedrijvenzone Noord II is een feit.

In Hofstade werd door vijf enthousiaste ondernemers een nieuwe bedrijvenvereniging opgericht: vzw Hekkestraat. Voorzitter Koen Hofman (Hofman nv), secretaris Kristof Gabriëls (Gabriëls en co), ondervoorzitter Guy Baeyens (carrosserie Guy), medebestuurder Leen Troch (Trappen Van Hecke) en penningmeester Filip Dessomville (Dessomville) zullen hun krachten bundelen om de ondernemers op Noord II aan te
zetten tot samenwerking.

De bedrijvenzone is ongeveer 52ha groot en biedt plaats aan maar liefst 48 bedrijven. Door de oppervlakte, de tewerkstelling en de strategische ligging aan de N41 en de Dender is Noord II economisch belangrijk voor onze stad. De vzw streeft naar weldoordachte aanpak van de hele zone waarbij de signalisatie, de veiligheid ter hoogte van de ontsluiting met de N41, de netheid en het langdurig parkeren van vrachtwagens aangepakt worden.

Het bestuur denkt ook aan kennis- en ervaringsuitwisseling met vzw Wijngaardveld. Sabine Smet van de dienst Economische Zaken fungeert als aanspreekpunt voor de ondernemers, de vereniging en de stad.

Wie onderneemt op Noord II en meer informatie wil over de voorwaarden om toe te treden, kan via terecht bij één van de bestuursleden of
via mail bij Koen Hofman: koen.hofman@hofman.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here