Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour komt naar het Sportpaleis op 1 maart 2013

De Nalatenschap van Michael Jackson en Cirque du Soleil kondigden vandaag aan dat Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour™ op 1 maart 2013 in Antwerpen te zien zal zijn in het Sportpaleis. Deze opwindende ‘once in a lifetime’ productie doet een beroep op de creativiteit van Cirque du Soleil om fans over de hele wereld inzicht te verlenen in de geest, de passie en het hart van het artistieke genie dat de internationale popcultuur voor altijd veranderde. De show, geschreven en geregisseerd door Jamie King, telt 50 internationale dansers, muzikanten en acrobaten.

Vanaf 3 oktober 2012 hebben de leden van Cirque Club exclusieve toegang tot de online voorverkoop van tickets op www.cirqueclub.com, en dit slechts tot 9 oktober 2012. Vanaf 9 oktober 2012, 11 u., zijn er tickets verkrijgbaar voor het grote publiek via www.teleticketservice.com of telefonisch op het nummer 070 345 345 . De prijs voor een ticket varieert van € 35 tot € 100 per stuk.

Een boeiende mix van beeldmateriaal, dans, muziek en fantasie dompelt het publiek onder in Michaels creatieve wereld. Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour ontvouwt zijn kunstzinnige schoonheid voor de ogen van het publiek. De show richt zich zowel tot levenslange fans als tot nieuwsgierigen die voor het eerst kennismaken met het creatieve genie van Michael. De voorstelling vat de essentie, de ziel en inspiratie van de King of Pop samen en brengt hulde aan een erfgoed dat nog altijd generaties overstijgt.

THE IMMORTAL World Tour speelt zich af in een buitenissige sfeer en voert ons mee naar de oorsprong van Michaels inspiratie en creativiteit. De geheimen van Michaels innerlijke wereld worden blootgelegd —zijn liefde voor muziek en dans, magie en sprookjes en de broze schoonheid van de natuur.

THE IMMORTAL World Tour heeft een stevig fundament in de vorm van Michael Jacksons krachtige, inspirerende muziek en teksten — de drijvende kracht achter de show— die met buitengewoon veel energie en een adembenemende intensiteit tot leven worden gebracht. De onvergetelijke uitvoeringen op het podium van THE IMMORTAL World Tour onderstrepen Michaels universele boodschap van liefde, vrede en eenheid.

Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour kon rekenen op het uiteenlopende talent van deze creatieve geesten: Guy Laliberté – Creatief adviseur; Gilles Ste-Croix – Creatief adviseur; Chantal Tremblay – Creatief directeur; Jamie King – Schrijver en regisseur; Carla Kama – Adjunct-directeur show; Kevin Antunes – Muziekdesigner; Greg Phillinganes – Directeur muziek; Mark Fisher – Decorontwerper; Michael Curry – Rekwisieten en toneelontwerp; Zaldy Goco – Kostuumontwerper; Germain Guillemot – Designer acrobatie; Scott Osgood – Tuigage en acrobatische uitrusting; Olivier Goulet – Designer projecties; Martin Labrecque – Belichtingsdesigner; François Desjardins – Geluidsdesigner; Travis Payne – Choreograaf; Rich en Tone Talauega – Choreografen; Debra Brown – Choreograaf acrobatie; Napoleon en Tabitha Dumo – Choreografen; Jamal Sims – Choreograaf; Cloud en Tamara Levinson – Choreografen; Mandy Moore – Choreograaf; Florence Cornet – Designer make-up.

Exclusieve voorverkoop vanaf 3 oktober 2012
Reguliere kaartenverkoop begint op 9 oktober 2012
Foto’s: OSA Images / Kostuums: Zaldy Goco / ©2012 Cirque-Jackson I.P., LLC

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here