Het Godshuis viert kerst…met kerstconcert van Christoff & live-orkest!

Het Godshuis, gevestigd in een negentiende eeuws gerestaureerd kloostergebouw, is één van de mooiste en meest authentieke gebouwen van het Meetjesland.

Dé ideale locatie dus voor een sfeervol concert aan het begin van de kerstperiode. Daarom organiseert het Godshuis, in samenwerking met Annelies Valepyn Events, op zondagnamiddag 9 december een uniek kerstconcert van Christoff.

Begeleid door zijn volledig live-orkest en drie backings brengt deze charmante Vlaamse zanger gedurende 2 x 45 minuten voor u de mooiste kerstliederen in een eigen sfeervolle versie. Dit uiteraard in combinatie met zijn eigen nummers, die voor de gelegenheid in een intiemer ‘kerstkleedje’ werden gestoken. De rode draad is dat het allemaal om liedjes met een boodschap gaat, waarmee Christoff wil tonen dat hij meer kan dan de polonaise.
Een niet te missen exclusief optreden voor de provincie Oost-Vlaanderen, waarbij schlagerkoning Christoff zich van een totaal andere kant laat zien zoals u hem nog nooit eerder zag!

In het Godshuis in Sint-Laureins is op 9 december plaats voor 500 toeschouwers. De deuren gaan open om 14u, het concert zelf start om 15u. Tickets kosten € 38 (incl. reservatiekost), inclusief een gratis kerstreceptie met een glaasje cava en fingerfood voor aanvang van het concert om én een Meet & Greet met Christoff in ‘kerststijl’ na het concert.

Tickets kunnen besteld worden via: www.boekjeticket.be
Telefonisch elke werkdag via het nummer 0902 69 666
Via Free Record Shop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here