Jessica Vande Velde doet een gooi naar het kroontje van Miss Exclusive 2013

Jessica Vande Velde is een 22-jarige spontane enthousiaste meid uit Roosdaal die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Van opleiding schoonheidsspecialiste, maar heeft haar carriere sinds kort een nieuwe wending gegeven en is ze werkzaam als PR-medewerkster.

Beauty en fashion blijven echter een belangrijk deel van haar leven door haar hobby’s, namelijk hostessen- en modellenwerk. De nieuwste uitdaging die ze aangaat sluit hier perfect op aan. Jessica doet een gooi naar het kroontje van Miss Exclusive 2013, een nationale verkiezing die glamour, extravagantie, stijl en natuurlijke schoonheid inde kijker stelt.

De grote finale hiervan is op 13 oktober in Brussel.

Make a Wish
Een belangrijk onderdeel van de weg naar het kroontje is de inzet voor het goede doel, de organisatie Make A Wish. Make-A-Wish® vervult de hartenwens van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen wil de kinderen een hart onder de riem steken, hen moed geven voor de onzekere toekomst waar ze voor staan.Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen heeft sinds de oprichting in 1990 al meer dan 1.500 wensen vervuld. In 2011 zijn er 158 wensen vervuld en het streefdoel voor jaar 2012 is om nog meer zieke kinderen hun droom te realiseren. Voor dit goede doel Make A Wish loopt er op dit ogenblik ook nog een online veiling met onder andere gehandtekende voetbaltruitjes van Club Brugge en Racing Genk via www.astagroup.be

Miss Exclusive
Miss Exclusive is een jonge nationale verkiezing, onder de vleugels van organisator Ken Stevens, die glamour, extravagantie, stijl en natuurlijke schoonheid in de kijker stelt. Op enkele jaren tijd heeft ze zich al in de absolute top van de Belgische Missenwereld genesteld. Dit resulteerde dan ook in een jaarlijkse TV-uitzending. De winnares en sommige finalisten krijgen dan ook de kans om aan internationale verkiezingen mee te doen.

www.facebook.com/FinalisteMissExclusiveJessicaVandeVelde

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here