Nieuw speelterrein Baardegem-Dorp.

Aalst (redactie/mas) Op 29 september wordt het nieuwe speelterrein op Baardegem-dorp feestelijk ingehuldigd. Op de pittoreske locatie zullen de kinderen uit de buurt zich volledig kunnen uitleven op verschillende toestellen in een groene omgeving.

Een grote vogelnestschommel, een wiebelende hobbeleend, twee draaisculpturen en een super deluxe klimcombinatie staan vanaf 29 september ter beschikking van de Baardegemse jeugd. Het nieuwe speelterrein bevindt zich in de tuin van de pastorij te Baardegem-Dorp.

Tijdens de officiële opening haalt de Jeugddienst alles uit de kast. Niet alleen kunnen de kleinsten de verschillende toestellen uitproberen, ook Bob De Bouwer komt even langs en een grimeur maakt van hun snoetjes de gekste creaties. Natuurlijk is er ook aan de ouders gedacht.

Het wondermooie ‘Her Band’ en de sfeervolle fanfare ‘Yah Tararah’ maken hun opwachting. Oefen alvast maar op jullie ‘dansmoves’. Uiteraard kan je tussendoor smullen van lekkere hapjes en drankjes, aangeboden door de stad.

Iedereen is welkom tussen 14 en 18 uur op zaterdag 29 september 2012.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here