KAA Gent klaar voor pittige bekerreturn tegen Standard

Door een onbespeelbaar veld werd de geplande competitiewedstrijd tussen KAA Gent en Standard uitgesteld. Vraag is nu of Standard zal profiteren van dit onverwachte weekeindje rust. Het uitstel geeft Georges Leekens de kans om zijn ploeg voor te bereiden op een pittige wedstrijd. Het is ook nog even afwachten of de weersomstandigheden de komende dagen geen roet in het eten zullen gooien. Het is in elk geval afwachten tot woensdagavond.

De huidige competitie toonde een Standard met twee gezichten. Een hele poos walsten zij over hun tegenstanders. Net voor de winterstop begon de motor wat te sputteren en in het nieuwe jaar blijven de prestaties onder de verwachtingen. De uitgestelde partij zorgt misschien voor extra zenuwen in het Luikse huishouden. KAA Gent hoopt nu ten stelligste dat de blessures van Christophe Grégoire en Wouter Vrancken meevallen want samen met het ontbreken van Mbark Boussoufa zou het Gentse middenveld wel een heel vreemde samenstelling kunnen krijgen. Voorin verwachten we het duo Zoko & Mohammed met de Beule als aangever in de aanvallende driehoek. Achterin verwachten we dat Martens, Laybutt, Smoje en Lombaerts plaats zullen nemen voor Herpoel. Wouter Vrancken, Christophe Grégoire en Stephen Laybutt hebben wat gele kaarten betreft een kruisje achter hun naam prijken.

De directie van KAA Gent liet ons bovendien weten dat de topmatch tussen KAA Gent en Club Brugge die gepland was voor zondag 2 april vervroegd wordt naar zaterdag 1 april om 18 uur. U kunt de competitiewedstrijd Cercle Brugge – KAA Gent zaterdagavond om 20 uur live volgen via de site. Georges Leekens selecteert zijn elftal uit de volgende spelers: Smoje, Mirvic, Anyanwu, Lombaerts, Laybutt, Trajcev, Boussoufa, Mohammed, Martens, Zoko, Mladenovic, Grégoire, Hakonsen, Cooreman, Thompson, Foley, Mamouni, Vrancken, De Beule, Herpoel, Kurtulus, Mollez.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here