Bruno Tobback (SP.A) en de armoede in Aalst.

Aalst. (redactie) Bruno Tobback komt op vrijdagavond 28 september op uitnodiging van sp.a klein Aalst naar het volkhuis in Aalst. De nationale sp.a voorzitter komt een  infoavond georganiseerd rond het thema armoedebestrijding mee ondersteunen en passend afsluiten.

“Op deze wijze toont hij zijn waardering voor de inspanningen die socialisten samen met vele verenigingen in Aalst dagelijks leveren in de strijd tegen armoede.” zegt Niels De Rudder, de nieuwe afdelingsvoorzitter en alomtegenwoordig in de stad.

Namens de socialistische familie zullen OCMW-voorzitter Patrick De Smedt (sp.a) , Erwin Callebaut (abvv) en Nadine De Schutter (Bond Moyson) reageren op drie armoedegetuigenissen gebracht door Aalstenaars die het aan den lijve hebben meegemaakt of nog meemaken.

Het thema armoedebestrijding sluit immers goed aan bij de rode draad doorheen het in druk zijnde boek over de geschiedenis van het socialisme in de ajuinstad.

Niels de Rudder is overtuigd dat “Socialisten garant staan voor een vooruitstrevend lokaal sociaal beleid, dat hebben we de afgelopen bestuursperiodes bewezen in tal van beleidsdomeinen, in het ocmw, het asz en de stad. En dat willen we in de volgende bestuursperiode zo ook verderzetten.”

info: vrijdag 28 september, Volkshuis, Houtmarkt, Aalst, 19 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here