Jong VLD redt Graaf van Egmont van maandenlange schande.

Aalst. (redactie) De vlaggen aan de gevel van de Graaf van Egmont zijn eindelijk vernieuwd. Nadat Aalst maanden schande sprak over de versleten en gescheurde vlaggen aan het lokaal van de liberale partij in het historische pand aan de Grote Markt, hebben de jong VLD’ers op initiatief van Bart Van den Neste het euvel verholpen.

“Als jongeren vinden we het immers ook belangrijk dat het zicht in het straatbeeld of op de Grote Markt van Aalst geen verloederde indruk nalaat.┬áHet leek ons daarom niet meer dan normaal dat we als politieke jongerenpartij het voorbeeld geven, zeker omdat ook in ons VLD programma een belangrijk punt staat wat betreft vervuiling van het stadszicht” aldus Bart Van den Neste, de immer actieve nummer 10 om de openVLD-lijst op 14 oktober.

Jong VLD Aalst zal er dan ook in de toekomst over waken dat de vlaggen aan de Graaf Van Egmont tijdig worden onderhouden en indien nodig vervangen worden.

Waar is de tijd dat historische vlaggen tijdens de zomermaanden de Aalsterse Grote Markt sierden?

 

1 REACTIE

  1. Hulst in Nederlands-Vlaanderen, Cassel in Frans-Vlaanderen : daar hangen ze tenminste Vlaamse Leeuwen op van een formaat dat van ver zichtbaar is…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here