UNIZO-Aalst loopt warm voor lijsttrekkersdebat.

Aalst. Hoe reageert de politiek op de UNIZO-prioriteitenlijst? Hebben de Aalsterse politieke partijen rekening gehouden met de wensen van de lokale ondernemers? Hoe centraal staat onze economie in het beleidsplan dat elke strekking voor ogen heeft?

UNIZO vraagt het aan de kopstukken van de partijen op haar lijsttrekkers-debat op donderdag 6 september. Moderator Barend Leyts – “Stadhuis Aalst VTM Nieuws” – heeft voor zulke debatten een neus en bespreekt de economische plannen en ambitie van de lokale politieke wereld.

Ruimte voor ondernemen, dienstverlening, bereikbaarheid, financiën, milieu, het zijn stuk voor stuk thema’s die niet alleen voor de economie, maar voor leven, wonen en werken in onze stad een rol spelen.

Hebben toegezegd: CD&V  Ilse Uyttersprot, Groen  Andreas Verleysen, N-VA  Christoph D’Haese, Open VLD  Jean-Jacques De Gucht,sp.a  Ann Van de Steen en Vlaams Belang Michel Van Brempt.

UNIZO Aalst nodigt u uit op donderdag 6 september 2012 om 20u in de feestzaal van het stadhuis. De toegang is gratis voor UNIZO-leden. Niet-leden betalen 7,5 euro.

Wil je zeker zijn van een plaats, de Feestzaal Stadhuis is nu ook niet zo groot, schrijf je in bij Unizo en u bent zeker van een plaats. 053/21 57 78.

2 REACTIES

 1. De rijke zelfstandigen mogen gratis binnen. Voor een werkloze is 7,5 € veel geld . Dus is de bijeenkomst sterk geconditioneerd.

  • Beste J.P. … het debat wordt in eerste instantie door UNIZO georganiseerd voor haar leden. Met andere woorden, onze leden (ik vraag me af waarom die per definitie “rijk” zijn) worden daarop inderdaad uitgenodigd en zij kunnen gratis binnen. En ja, we vragen aan niet-leden een bescheiden bijdrage van 7,5 euro. Onder meer om nadien nog een pint te kunnen trakteren om even door te spoelen na een ongetwijfeld heel boeiend debat.
   Onze vereniging organiseert binnen twee weken dag van de klant, met Aalst als daggemeente en centrum van de viering van 25 jaar dag van de klant. Wij trakteren u en elke bezoeker van de stad die dag op een aantal optredens op de grote markt, van halftwee tot tien uur ’s avonds, prijsuitreiking van met belgerinkel naar de winkel en “sing for the climate”. Allemaal gratis. Voor iedereen. Ik hoop u daar te mogen ontmoeten.
   Met vriendelijke groeten,
   Filip Vyverman
   voorzitter UNIZO Aalst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here