Auto-tuning eindelijk geregeld in België

Mensen die hun auto tunen hebben bij de schouwing van hun voertuig meestal het gevoel dat er enorm veel willekeur is. De tijd van 500frank tussen je papieren steken is reeds geruime tijd voorbij, maar hoe geraak je dan met je piekfijn getuned voertuig door de jaarlijkse controle? Die blauwe lichtjes aan de ruitenwissers, een neonlichtje aan het chassis bevestigen, grotere wielen plaatsen, lagere vering.. Mag het? Mag het een beetje? Mag het helemaal niet?

Minister Landuyt, tegenwoordig minister van mobiliteit, heeft zich eens over het probleem gebogen. En mobiel willen we allemaal blijven, al dan niet met verdonkerende folie op onze autoruiten.

Hij heeft echt een werkgroep tuning opgericht en samen met hen heeft hij de wet aangepast, rekening houdend met wat de tuners zelf willen, de veiligheid en enkele milieunormen.

Ben jij iemand die ook regelmatig in de weer is met een verlagingskit, versterkers en lichtgevende antennes?

Ga dan als een pijl uit een boog naar www.how2tune.be en voorspel voor jezelf of je de jaarlijkse autokeuring vlot zal doorgeraken, nog één en ander moet veranderen of alsnog kaarten moet zoeken voor het autosalon om nog snel een nieuw voertuig aan te schaffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here