Monza & Marie Daulne op één in de Tricolore Top 100 van JOE fm

Omdat het vandaag de Nationale Feestdag is stond JOE fm voor de gelegenheid volledig in het teken van Belgische muziek. Met de Tricolore Top 100 werden de 100 grootste Belgische hits nog eens boven gehaald. JOE dj’s Leen Demaré en Jan Bosman startten met de lijst deze ochtend om 10.00u en maakten rond 17.00u de nummer één bekend: Monza en Marie Daulne met ‘Ik Hou Van U/Je T’aime Tu Sais’. Geen mooier nummer om deze lijst mee af te sluiten.

De afgelopen week konden JOE-luisteraars hun stem voor hun favoriete Belgische hits insturen via JOE.be. Het duet van Monza en Marie Daulne kon op de meeste stemmen rekenen en kaapte dan ook de eerste plaats in de Tricolore Top 100 weg. 2 Belgen volgden op de tweede plaats met ‘Lena’ en Soulsister sloot de top drie af met het opgewekte ‘The Way To Your Heart’.

De Tricolore Top 10:

Monza en Marie Daulne – Ik Hou Van U/Je T’aime Tu Sais
2 Belgen – Lena
Soulsister – The Way To Your Heart
Clouseau – Daar Gaat Ze
Technotronic – Pump Up The Jam
Radios – She Goes Nana
Gorki – Mia
Pebbles – Seven Horses In The Sky
Kreuners – Ik Wil Je
Wallace Collection – Daydream
Het JOE-frietkot

Op onze Nationale Feestdag kunnen naast Belgische muziek natuurlijk ook geen frietjes ontbreken. JOE fm gaf vandaag dan ook het JOE frietkot weg aan één van z’n luisteraars. Thea Vandenbroeck uit Aalst was de gelukkige wiens oproep beantwoord werd en mocht haar familie, vrienden, buren en collega’s trakteren op frietjes van JOE fm.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here