Brugge wint en Gent pakt verdiende tweede plaats

Cercle Brugge heeft met gemak de derde editie van de Fieldturf Tarkett Flanders Soccer Cup gewonnen. Alhoewel Cercle slecht startte in de openingsmach tegen Zult-Waregem speelde het in de finale AA Gent weg met 8-2. KAA Gent geëindigde tweede op de Flanders Soccer Cup. In de eerste poulewedstrijd werd Beveren weggespeeld met 0-6 (2x De Beule, Boussoufa, Mamouni, Grégoire, Cooreman).

De rest van de kern mocht opdraven tegen Mechelen, een wedstrijd die verloren ging met 2-4 (Mladenovic, Smoje). In de halve finale werd vlot de maat genomen van titelverdediger Zulte-Waregem: 3-6. In de finale bleek Cercle Brugge echter veel te sterk. Onder impuls van Pivaljevic, die met elf goals topschutter werd van het tornooi, werd het 8-2. Boussoufa van zijn kant baalde dan weer om de nederlaag, maar was tevreden met zijn trofee van beste speler

Op zaterdag 14 januari om 15 uur wordt de oefenwedstrijd KAA Gent – Zulte Waregem gespeeld; abonnees van KAA Gent mogen GRATIS binnen aangezien dit de wedstrijd van de abonnees is. Niet-abonnees betalen 10 euro (volwassenen) of 4 euro (kinderen).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here