Katerine wint voorronde Eurosong 2006

De winnares van Star Academy "Katerine" heeft de eerste voorronde van Eurosong 2006 gewonnen. Dat Katerine als winnares uit de bus kwam is zeker en vast terecht, het was een ontegensprekelijk overwinning. Ze was de sterkste kandidate van de avond. Ook Brahim deed het niet slecht, de finalist van Idool 2003 kwam op de tweede plaats. Luisteraars van Radio Donna verkozen Brahim als hun winnaar met zijn liedje P.O.W.E.R.

Als derde halve finalist kwam Jeason aan de beurt met zijn Italiaans klinkend liedje Dame amor, dame vida. Hij scoorde hoge punten dankzij de tele-voting.

Marcel Vanthilt hield hem behoorlijk kalm, maar kon het toch niet laten hier en daar zijn zegje te doen en dit natuurlijk op zijn manier. Zijn uitspraken is Vlaanderen reeds gewoon geworden, dus geen benen gebroken. Fantoom moest er deze keer aan geloven. Fantoom zei Marcel, is een goede naam maar dit lied lijdt aan fantoompijn en is geen nummer. Vanessa Chinitor en haar wandelende takken kregen eveneens een smeer uit Marcels pan.

Voor volgende week zijn we weer van de partij met Els De Schepper, Roxanne, Afi, Casa Creola, Beatoxic, Barabara Dex, en Tommy.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here