Aanrandingen zijn op de dag van vandaag schering en inslag, daarom dachten we even op zoek te gaan of er iets nieuw is onder de zon. We vonden toch iets opmerkelijks, "Anti-aanrandingsondergoed". Volgens onze goed ingelichte bron gaat het hier om een beha en een slipje die alleen na het intoetsen van en juiste pincode kan worden uitgetrokken.

Deze zou voorzien zijn met een microchip, die een luid alarm geeft als onbevoegde personen proberen het kledingstukje te verwijderen. Hierbij moeten knipperlichten zorgen voor een extra schrikeffect. Tenslotte komt er nog eens een geweven staaldraad zodat het kledingstukje ook nog bestand zou zijn tegen steekwapens. Triumph (Lingeriefabrikaat) zou een prototype ontwikkeld hebben, maar brengt het nog niet op de markt.

Als je denkt dat alles nog niet veilig genoeg is, kan je nog altijd de slimme schoenen van Adidas aanschaffen. De schoen is uitgerust met een microsensor, processor en een elektrische motor. (ter informatie, de foto op de afbeelding komt niet overeen met het besproken kledingstuk)