JOHAN VAN BIESEN (sp.a) TREKT ZICH TERUG ALS KANDIDAAT RAADSVERKIEZINGEN.

AALST. In een open brief licht Johan Van Biesen zijn terugtrekking als kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober toe. Het blijft inmiddels bij sp.a-Aalst puzzelen om de lijst vol te krijgen. Het loopt niet zo vlot als sommigen zouden willen… Veel kandidaten wachten gespannen af om aan hun campagne te kunnen beginnen.

“Even een berichtje om een mogelijk misverstand te voorkomen. In tegenstelling tot wat reeds in de media is verschenen ben ik geen kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2012. Heel wat mensen zijn daarvan al op de hoogte, maar er is nu blijkbaar wat verwarring ontstaan omdat dezer dagen een huis aan huis publicatie in de bussen valt waarin ik toch sta opgenomen in de ontwerplijst.

Aalst is een boeiende stad en ik heb met heel veel interesse en plezier mijn mandaat uitgeoefend. Op het einde van de rit zal ik ongeveer negen jaar gemeenteraad en drie jaar OCMW-raad op te teller staan hebben. Ik ben de Aalstenaars dankbaar dat ik dat heb mogen doen. Een dikke merci is dan ook zijn plaats voor de vele mensen die soms letterlijk de zolen van onder hun schoenen hebben gelopen en natuurlijk ook voor al wie ooit een bolletje achter mijn naam heeft ingekleurd.

Mijn afscheid uit de lokale politiek is, hoe moeilijk ook, echter een bewuste keuze. Ik kon me niet neerleggen bij de mij toegewezen plaats op de ontwerplijst. Aangezien er geen bereidheid was om de lijst nog te wijzigen was voor mij de enige mogelijkheid nog de intrekking van mijn kandidatuur. Tegelijkertijd is het wel een kans om meer tijd vrij te kunnen maken voor andere uitdagingen. Onlangs zei een vriend me: “laat dit je energie en werkkracht niet beïnvloeden”. Wees gerust, dat zal ik zeker niet laten gebeuren!

We horen of zien elkaar ongetwijfeld nog in de toekomst.” aldus Johan Van Biesen in zijn Open Brief. (mas)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here