De interactieve professionele feestverstoorder

De interactieve feestverstoorder is in de States een echte rage geworden. Ideaal voor de eindejaarsfeesten. We vonden deze HOllander onlangs op een feestje waar hij het feestje even aan het verstoren was. Dus echt iets voor onze lezers. Laat je feest maar eens verstoord worden door "de onverwacht opduikende, interactieve professionele feestverstoorder"

Deze sympathieke Noorderbuur is wel maar een beetje assertief, je kan zeggen een beetje zéér assertief. En razend overtuigd van zijn eigen talent als entertainer. Een talent dat… (we wikken onze woorden…) door sommige anderen dan weer wat in twijfel wordt getrokken.

KEES KLOMP heeft zo zijn eigen visie op "ambiance maken". En tóch lukt het hem iedere keer weer…

Laat hem dus maar even los op je receptie, op je bal, op welke viering ook. Heb je een orkest? KEES KLOMP komt eventjes meezingen. Heb je enkel een DJ? Dan doet KEES KLOMP zijn ding met alleen maar een micro. Altijd slaagt hij erin de massa op zijn hand te krijgen.

KEES KLOMP is interactief. Niets doet hij alleen. Hij mikt op een optimale medewerking van het publiek. Hoe hij dit aanpakt… dat moet je zien om het te geloven… want op elk optreden is hij anders. 1 ding is zeker : waar KEES KLOMP is gepasseerd, wordt hij nooit meer vergeten. Hij geeft jouw feest dat vleugje extra, dat beetje toegevoegde opwinding, die zo begeerde snuif verrassing en kleur die geen andere animatie te bieden heeft…

Dus laat je feestje even opvrolijken en surf naar www.liveconcerten.bevoor meer info.

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/keesklomp1.jpg[/img]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here