Elke Aalstenaar fit en gezond

Elke Aalstenaar fit en gezond is een nobel maar ambitieuze doelstelling van het huidig sportbeleidsplan van Aalst. In aanloop naar de Olympische Spelen lukt het meestal iets gemakkelijker om mensen aan het sporten te krijgen en gezonder te leven.

De stad Aalst wil dan ook niet achterblijven op een aantal andere steden en gemeenten om voluit deel te nemen aan de campagne “IEDEREEN FIT VOOR LONDEN. Aalst 1 ton lichter op 27 juli”

Bedoeling van deze campagne is dat iedere deelnemende stad of gemeente op 27 juli 2012, de start van de Olympische spelen, 1 ton lichter weegt. Meer mag natuurlijk, minder zou een afknapper zijn.

De meter van deze actie is niemand minder dan de topatlete hinkstapspringster Svetlana Bolshakova.

Registreren kan je op de website www.iedereenfitvoorlonden.be/aalst of op de sportdienst van de stad Aalst.

Dus elkeen die nog wat wil bewegen en/of afvallen voor de vakantieperiode kan starten met een nulweging waaraan het OLV en het ASZ hun medewerking geven voor deze actie. Na de nulweging kan iedereen massaal aan het sporten om de kilootjes te laten wegsmelten.

Als schepen van sport wil ik zelf ook mijn kilootjes kwijtraken voor het goede doel opdat Aalst op 27 juli één ton minder weegt.

Met sportieve en gezonde groet.

Bart Van Lysebeth
Schepen van Sport

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here