Sandrine André vervangt Veronique Van den Bossche in familie

Het is geen geheim dat Sandrine André in het najaar van 2012 bij vtm te zien zal zijn in ‘Familie’. In tegenstelling tot een eerder bericht zal de actrice in de dagelijkse serie evenwel geen koppel vormen met Roel Vanderstukken, maar zal zij gestalte geven aan Veronique Van den Bossche.

De makers van ‘Familie’ zijn zeer blij dat Sandrine André toegezegd heeft om de rol van Veronique in te vullen. Guy Goedgezelschap, algemeen directeur van Studio-A: “Sandrine André heeft in het theater en op televisie al flink wat sterke en intrigerende vrouwen neergezet. Denk maar aan haar recentste rol in ‘Zone Stad’, waarin zij met verve gestalte geeft aan de geslepen advocate Inez Vermeulen. Toen de rol van Veronique Van den Bossche –een personage met een grote complexiteit- terug moest worden ingevuld na het vertrek van Anne Somers kwam de naam van Sandrine dan ook snel bovenaan ons verlanglijstje te staan. We zijn daarop met Sandrine gaan praten, omdat we er van overtuigd zijn dat haar invulling van Veronique Van den Bossche een ‘perfect match’ is voor de reeks. We zijn dan ook erg verheugd dat Sandrine volmondig ‘Ja’ heeft gezegd op het voorstel.”

Sandrine André vindt het een mooie uitdaging om gestalte te geven aan Veronique Van den Bossche in ‘Familie’: “De verleiding om in te gaan op de vraag van Studio-A was te groot om te weerstaan. Uiteraard heb ik hier moeten over nadenken, want ik keek er naar uit om terug nauw samen te werken met Roel Vanderstukken. Maar het productieteam heeft me verzekerd dat ze voor mijn fijne collega Roel een fantastische ‘echtgenote’ gaan casten. Dus over hem hoef ik me geen zorgen te maken. Ik hoop alvast dat ik een goeie opvolgster van Anne Somers mag worden en kijk met veel zin uit naar de start van de opnames en de kennismaking met de cast & crew van ‘Familie’.”

Studio-A bevestigt nog dat de casting voor het personage van Liesbeth, in de reeks de echtgenote van Roel Vanderstukken, volop loopt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here