Wie Trouwt Mijn Zoon?: De vrouw voor wie het hart van de vrijgezellen sneller slaat

Een lief vinden. Dat is waar de vrijgezellen Tom, Rik, Damiano, Sam en Max op hoopten, methun deelname aan ‘Wie Trouwt Mijn Zoon?’. En het ziet er naar uit dat die droom voor sommigen wel eens werkelijkheid zou kunnen worden…

Na enkele weken bleven per vrijgezel 2 vrouwen over die tijdens de gezinsvakantie alles uit de kast haalden om in de smaak te vallen bij de jongeman en diens moeder. Want zij fungeert als belangrijkste raadgever van de vrijgezellen. Op het einde van de gezinsreis, stonden de zonen echter voor een moeilijke keuze: welke vrouw sturen ze naar huis, en welke uitverkorene mag mee op een romantische en exotische privéreis?

Damiano was de enige die niet moest twijfelen. Aangezien Magali niet op de luchthaven kwam opdagen, vertrokken hij en zijn gezin noodgedwongen alleen met Kasia naar Rome. Maar de twee hebben Magali geen seconde gemist. Als verrassing liet gastvrouw Dina Tersago Kasia’s mama overvliegen en ook tussen haar en Damiano’s mama bleek het goed te klikken. Dat de romantische stad Rome zijn werk heeft gedaan, is duidelijk, want de eerste kus van Damiano en Kasia is een feit. De tortelduifjes trekken naar Thailand.

Rik moest kiezen tussen de lieve, zorgzame Ine of de sportieve Jelle, die Rik “de vrouwelijke versie van mezelf” noemde. Mama Suzanne merkte op dat 2 identieke karakters regelmatig botsen en ook Rik zelf bleek iets meer te voelen voor een toekomst met Ine. Zij mag mee naar Zuid-Afrika.

Sam zat met een luxeprobleem. Hij is zowel op Stephanie als op Melissa verliefd en ook de 2 meisjes zijn duidelijk zot van hun vrijgezel. De hele reis lang nam Stephanie het meeste initiatief om in de smaak te vallen bij de jongeman, maar op de laatste dag kroop Melissa helemaal uit haar pijp. Een beetje te laat… want Sam koos er toch voor om Stephanie mee te nemen naar Sint-Maarten en Guadeloupe.

Tom was de hele vakantie meer geïnteresseerd in zijn maatje Kimberley, terwijl Wencke als een dochter was voor Toms ouders Ingrid en Marnix. Zij hoopten dan ook dat hun zoon voor haar zou kiezen, maar zijn hart wou wat anders: Kimberley. Zij mag Tom vergezellen naar New York. Een grote droom van de jongeman die altijd al eens naar Amerika wou.

Ook Max’ mama Chantal zag haar zoon kiezen voor iemand waar ze zelf haar twijfels bij had. Ook al heeft ze enthousiaste Nikita graag, toch had Chantal een grotere boon voor de rustige Daisy. ”Go for it”, zei ze nog tegen de jongedame, maar Nikita had het pleit al gewonnen door meer op de voorgrond te treden. Zij mag samen met Max naar de parelwitte stranden van Mauritius.

De romantische privévakanties zullen moeten uitmaken of deze sprookjes een happy end krijgen of niet. Ook de mama’s zullen in spanning moeten afwachten, want zij mogen niet mee deze keer.

Worden er koppeltjes gevormd, ver weg van het ouderlijk huis?
Je ziet het in ‘Wie Trouwt Mijn Zoon?’ op maandag 7 mei 2012 om 20.45

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here