14 de SINT FILLIERSTOCHT van FLOS in Meldert

Op Paasmaandag 9 april staat FLOS er weer met zijn Sint Fillierstocht en dit nu voor de 14 de maal Gewoontegetrouw bieden we dan aan enkele honderden mensen (vorig jaar waren dit er meer dan 700, waaronder 125 kinderen), een ontspannen wandeling aan langs de mooiste plekjes van Meldert (Aalst) en omgeving. Op deelname staat geen leeftijdsgrens en het parcours biedt voor elk wat wils.

Het basisparcours van 11 km is uitermate geschikt voor wie rustig wil wandelen en genieten van het natuurschoon. Wie geen uitdaging uit de weg gaat kan een, twee of zelfs drie uitbreidingen nemen waardoor de af te leggen afstand kan oplopen tot 25 km. Dit is grotendeels een stevig parcours waarvoor wandelschoenen een vereiste is.

Omdat verwennen in onze aard ligt, krijgen de deelnemers onderweg boterhammen, soep, kippenvleugeltjes en vier drankjes aangeboden, verspreid over de verschillende rustplaatsen en dit alles aan een inschrijvingsprijs van 9 euro. Kinderen jonger dan 12 jaar nemen gratis deel.

Je kan inschrijven tussen 8u en 12u in het Parochiecentrum van Meldert Stevensveldstraat 3 – Meldert.
Ondanks de stijgende kosten staan we er toch op onze inschrijvingsprijs van de vorige jaren te behouden. Deze bedraagt € 9 per volwassene terwijl de kinderen tot 12 jaar gratis mee kunnen.

We verwachten je terug tegen ten laatste tegen 15u. Om 15u sluiten immers alle posten behalve de laatste.
Ook onze trouwe viervoeters zijn elk jaar in talrijke mate van de partij en ook voor hen wordt gezorgd.
Drinkvoorziening op elke stopplaats zodat baasje niet de enige is die kan genieten van een drankje.

De wandeling eindigt in de prachtige Pastorie van Meldert. Hier kan je in de tuin genieten van een welverdiende rust bij een hapje of een drankje, tegen bijzonder democratische prijzen, terwijl de kinderen met hun laatste krachten het gevecht met het springkasteel mogen aangaan. Bovendien ligt er voor de deelnemende kinderen ook nog een extra verrassing te wachten.

Het voltallige Flos team hoopt jullie massaal te mogen verwelkomen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here