Nieuwe namen voor I love the 90’s – The party

De organisatoren van I love the 90’s hebben drie nieuwe namen bekendgemaakt voor de party op 14 april 2012 in de Ethias Arena in Hasselt. Ice MC, Milk Inc en Snap worden aan de affiche toegevoegd. Tot nu toe stonden met DJ Ward, T-Spoon, Marshall Masters en Gigi D’Agostino al een aantal grote namen uit de jaren negentig geprogrammeerd.

Om van de vijfde verjaardag van I love the 90’s – The party een schitterend feest te maken, worden alle registers opengetrokken. Met ondere andere Ice MC, Milk Inc en Snap op het podium, zijn alle elementen aanwezig om er weer de strafste party van het jaar van te maken.

ICE MC oogstte in 1989 al een eerste succes in Zuid-Amerika en Europa. De grootste hits kwamen er echter toen werd overgeschakeld naar Eurodance gekruid met een vleugje Jamaicaanse reggae, en ook zangeres Alexia aan het project werd toegevoegd. ‘Think about the way’ en ‘It’s a rainy day’ staan nog in het collectieve geheugen gegrift, zo bleek vorige week nog tijdens de Q-Music Top 500 van de 90’s.

MILK INC heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. De groep staat momenteel nog steeds aan de top in Vlaanderen, maar de eerste hits (‘La Vache’, ‘In my eyes’) dateren ondertussen uit de jaren ’90! Regi en Linda gaan er een lap op geven, laat dat duidelijk zijn.

SNAP greep dit jaar net naast de eerste plaats in de Q-Music Top 500 van de 90’s. Ze strandden met het onvergetelijke ‘Rhythm is a dancer’ op een tweede plaats. De groep scoorde nog andere hits, waaronder ‘Welcome to tomorrow’ en ‘The first, the last, eternity’. Snap stond al één keer eerder op I love the 90’s, namelijk in 2008.

DJ Ward blijft de vaste waarde die de menigte aan het dansen moet krijgen en met hits als ‘Sex on the beach’ en ‘I like it loud’ zorgen respectievelijk T-Spoon en Marshall Masters ervoor dat de 90’s weer helemaal herleven. Gigi D’Agostino – bekend van o.a. ‘L’amour toujours’ en ‘La Passion’ – geeft op I love the 90’s zijn enige optreden voor de Benelux en pakt uit met een exclusieve 90’s DJ set waarin zijn grootste hits worden verwerkt.

I love the 90’s – The party gaat door op zaterdag 14 april 2012 in de Ethias Arena in Hasselt.

Tickets en info: www.ilovethe90s.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here