Cabaretier Freek de Jonge brengt NEVEN in Vlaanderen vanaf maart.

Eindelijk!  Freek de Jonge, ook in Vlaanderen één van de best gesmaakte en veelzijdige artiesten, zoekt in maart zijn Vlaams publiek op met de reprise van NEVEN. In 2011 ging deze voorstelling in première en op toernee door Nederland. De recensies waren bijzonder enthousiast. Freek speelt maar liefst 7 voorstellingen in het Fakkelteater van Antwerpen.

Waaraan mag het publiek zich verwachten ? De Rode Zaal van het Fakkelteater is van 19 tot en met 25 maart dé locatie voor een avondvullende conférence met frappante familiebanden als leidraad. Zijn programma ‘NEVEN’ handelt over zijn twee tanteszonen. De ene geadopteerd, de andere een echte bloedverwant. Ze delen een flink deel van hun geschiedenis maar ervaren tevens opzienbarende en soms zelfs schokkende verschillen. Is dit toe te schrijven aan hun afkomst? Voer voor een onderhoudend verhaal vol opmerkelijke overeenkomsten met de tijd van nu…

Noorderbuur Freek de Jonge geldt onbetwist als een van de meest productieve cabaretiers van dit moment :  De Nieuwjaarsconference, de langverwachte cd ‘Van A naar Z’ met de gelijknamige muziektournee samen met Ocobar en JW Roy, zijn verkiezingsconference ‘De Stemming 2010’ en de Jaarsconference ‘Het Verlossende Woord’ met de liefde als thema der openbaring.

Een cabaretvoorstelling die met geen ander te vergelijken is zoals ook Freek de Jonge met niemand te vergelijken is. Allen naar de Rode Zaal van het Fakkelteater vanaf 19 maart !

PRAKTISCHE INFORMATIE: NEVEN(reprise) van Freek de Jonge

– een productie van ROJE HEL BV en MOJO THEATER
– van en door Freek de Jonge
– data:  19, 20, 21, 22, 23, 24 maart om 20u30 en 25 maart om 15 uur.
– locatie: Rode  Zaal van het Fakkelteater (Hoogstraat 12)
– tickets : www.fakkelteater.be, aan de kassa en 070/ 246 036 – 21 Euro en reductietarief aan 19 Euro, 1 Euro reserveringskost

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here