Nu nog 5 dagen Boekenbeurs! Wat valt er te beleven?

Ma 7 nov: Presentatie van De winst van de lezer, het eerste boek over de werking van het boekenvak in Vlaanderen, en Paul Baeten Gronda in het Uur van de Literatuur

Di 8 nov: Uitreiking van de Prijs van de Vlaamse Gemeenschap voor Poëzie t.w.v. 12.500 euro.

Wo 9 nov: Oud-politicus en jeugdauteur Jan Terlouw blikt terug op een rijk en geëngageerd leven. Voor de Kidz is er een knutseluurtje rond het boek Nooit van Wally De Doncker en een spannende voorleessessie met Stefan Boonen en Tom Schoonooghe.

Do 10 nov: Een goedgevulde dag op het Auteurspodium met o.a. 6 Vlaams-Nederlandse auteursduo’s, Jo Caudron, Clo Willaerts en Kobe Ilsen. Op de VRT-stand kun je de live uitzending van Babel bijwonen. De nocturne wordt afgerond met de feestelijke uitreiking van de Mintzkov Songwedstrijd – de winnende songtekst op de nieuwe melodie wordt live gespeeld door Mintzkov!

Vr 11 nov: De Boekenbeurs sluit af in stijl met grote namen als Veerle Dobbelaere, Jan Leyers, Lukas De Vos, Stefan Brijs, Grzegorz Rosinski, Theodore Dalrymple, Ivo Victoria, Paul Jambers, Etienne Vermeersch en Patrick Janssens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here