Zillion- Reactie van Dennis Black Magic op vrijspraak

Het hof van beroep in Antwerpen heeft Frank Verstraeten en Dennis Burkas vrijgesproken van openbare zedenschennis en aanzetten tot ontucht. De zaak kwam aan het rollen door een Telefacts- reportage, die begin 2001 was gedraaid met een verborgen camera. Zo werd een onderzoek gestart tegen Frank Verstraeten en Dennis Burkas. Alles draaide om de zogenaamde Zundays, erotische feestjes in de danstempel van Verstraeten.

Het parket, had voor Verstraeten achttien maanden en voor Burkas zes maanden cel geëist maar in Beroep besliste de advocaat-generaal geen straf te vorderen omdat er naar zijn mening geen schending van de strafwet was.

We vroegen een reactie aan Dennis Black Magic, President van Black Magic Media Group over hun vrijspraak: "Uiteraard wist ik al van het begin dat zowel ikzelf als Frank Verstraeten onschuldig waren voor deze aanklachten. Frank Verstreaten wist perfect en professioneel de organisatie van de "Zundays" aan te pakken.

Ik verschiet mij weer eens dat het zo lang heeft geduurd eer het gerecht in Vlaanderen naar boven komt met een uitspraak, terwijl de feiten al  lang geweten waren, en dat er geen sprake is geweest dat zowel ik als Frank inbreuk hebben gepleegd op de openbare zedenwetgeving.

Nogmaals een bewijs dat de Vlaamse pers en media invloed heeft op een vlugge en correcte uitspraak van de rechtbanken, dit nieuws uiteraard is positief om te lezen, maar dat is iets wat ik al jaren wist, dat Frank en ik niets verkeerd hebben gedaan." Aldus Dennis Black Magic.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here