...

Student Day op Winterland Hasselt

Student Day op Winterland

Student Day op Winterland Hasselt met dj Thierry Von Der Warth en Jorden Dux. Het einde van de kerstexamens nadert en wordt morgen, dinsdag 19 december 2023 uitgebreid gevierd in het Grand Café op Winterland Hasselt met de eerste student day in de vorm van een ‘Christmas Holiday Party’. “De voorbije jaren werden we op de laatste dagen voor de kerstvakantie overspoeld door studenten die het einde van de examens kwamen vieren. Inspelend op dat gebeuren en ter gelegenheid van onze 15de verjaardag organiseren we samen met Club Versuz voor de eerste keer deze activiteit

Thierry Von Der Warth met gekruiste armen

het Grand Café

Vanaf 14 uur is iedereen welkom in het Grand Café waar we alle tafels en stoelen weghalen, zodat iedereen er vlot kan dansen op de beats van Jorden Dux en de Tongerse dj en producer Thierry Von Der Warth. De inkom is gratis, maar we werken wel met een kleurenbandjes-systeem dat het alcoholverbruik regelt. De rode bandjes zijn voor de min 16-jarigen die we geen alcohol serveren. Ben je tussen de 16 en 18 jaar dan krijg je een oranje bandje met uitsluiting van sterke dranken. Groen gebruiken we voor plus 18 jaar zonder beperkingen.

Student Day Winterland 2023

Winterland Hasselt is voor alle leeftijden

Winterland Hasselt is voor alle leeftijden, ook de studenten, leerkrachten en docenten die na een lange examenperiode eens verantwoordelijk willen feesten. Onze mensen houden een extra oogje in het zeil zodat iedereen op een veilige manier kan genieten van een Student Day die tot middernacht duurt”, zegt organisator Maurice Schoenmaeckers. Op www.winterland.be vind je meer info over Winterland Hasselt dat je tot zondag 7 januari 2024 nog dagelijks gratis kan bezoeken op het Kolonel Dusartplein.