...

Sergio en Sam Gooris zorgen voor gestoorde radio

Sergio Quisquater en Sam Gooris

zorgen vannacht voor prettig gestoorde radio op De Warmste Week. “One of these days we’ll all be stronger,” zingt Sergio Quisquater in zijn nieuwste single ‘Someday’ die hij recent uitbracht. Laat dat thema nu ook perfect aansluiten bij ‘De Warmste Week’ dat zich dit jaar focust op het mentale welzijn van jongeren. Met veel plezier werkt de populaire powervoice met het gouden hart mee aan ‘De Warmste Week’ dat op dit moment plaatsvindt in Brugge. Samen met zijn onafscheidelijke vriend en kompaan Sam Gooris maken ze vannacht live radio, tussen middernacht en zes uur ’s morgens.

Sergio Quisquater en Sam Gooris

Prettig gestoorde, chaotische radio

Het duo kruipt mee achter de microfoons bij MNM-dj Robin Keyaert. Voor wie houdt van prettig gestoorde, chaotische radio, en een perfect medicijn voor iedereen die nood heeft aan positiviteit. ‘De Warmste Week’ kan je meepakken op MNM en Studio Brussel of live vanop ‘t Zand in Brugge met Sergio Quisquater, Sam Gooris en Robin Keyaert van vannacht middernacht tot morgen dinsdagochtend 6 uur. Sergio Quisquater’s nieuwste single ‘Someday’ verscheen op zijn Fidello-label en is nu digitaal beschikbaar.

Foto: House Of entertainment.

In een exclusief en hilarisch filmpje van Ronny Turbo, Sergio Quisquater’s manager, verklapte deze afgelopen weekend al het heugelijke nieuws: https://www.facebook.com/serge.quisquater/videos/202042422968019.