...

Snelle lokt massa volk naar Winterland Hasselt

Snelle lokt veel volk

Snelle lokt massa volk naar Winterland Hasselt. Onder meer dan ruime belangstelling was Snelle, bekend van o.a. ‘Reünie’‘Smoorverliefd’ en ‘Radio’,woensdagavond te gast op Winterland Hasselt. In het kader van zijn nieuwste album ‘Achtentwintig’ was Snelle 28 uur te gast in ons land. Dat combineerde hij met 28 stunten, waarvan hij er enkele succesvol uitvoerde op Winterland Hasselt. “Ongelofelijk hoeveel volk er vanavond is komen opdagen om mij te helpen. Wat een heerlijke, winterse sfeer en gezelligheid”, zei Snelle na afloop van heel wat geslaagde uitdagingen. Zo zat hij, voor het eerst in z’n leven, meer dan 28 seconden in het spookhuis, draaide hij met meer dan 28 mensen 28 rondjes op de befaamde ‘Hesselse Poepje’ een grand carrousel. In 28 seconden slaagde hij erin om naar beneden te glijden van de ‘petit Suisse’ glijbaan en moeiteloos gaf hij meer dan 28 handtekeningen en maakte hij een massa selfies. 

Snelle Winterland Hasselt

28-jarige Yentle Vanhengel

Het schaatsen was een bijzondere ervaring, omdat het al behoorlijk lang geleden is dat ik nog eens op het ijs stond. Het korte tochtje van 28 seconden (lacht) op écht ijs voelde heerlijk aan.”Voor de 28-jarige Yentle Vanhengel uit Genk werd het een bijzondere avond, want zij trok het nummer ‘28’ in de loterij van Snelle, goed voor het allerlaatste duoticket voor zijn uitverkochte ‘Achtentwintig’-concert van 4 mei 2024 in Trix Antwerpen. “Wauw, ik ben helemaal overdonderd. Normaal ging ik tickets kopen, maar het is al een tijdje uitverkocht”, zei ze na afloop enthousiast. Winterland Hasselt liep duidelijk storm voor de komst van Snelle. “Zo dankbaar dat er zoveel lieve mensen vanavond de koude hebben ingeruild voor deze winterse gezelligheid. Helaas kan ik niet met iedereen apart op de foto, maar daarom maakte ik met veel plezier een uitgebreide groepsfoto in het Grand Café. Ik kom zeker nog een keertje terug”, zei één van de populairste artiesten uit de Lage Landen.

Snelle met Yentle Vanhengel Winterland Hasselt

Snelle is aanstaande zaterdag 9 december 2023 één van de artiesten op Qpop in het Antwerpse Sportpaleis. Het album ‘Achtentwintig’ is nu fysiek en digitaal beschikbaar