...

Snelle met ‘Radio’ weer naar de basis!

Snelle terug naar de basis

Snelle gaat met ‘Radio’ weer naar de basis! Net als ‘Reünie’ en ‘Smoorverliefd’, twee van Snelle’s grootste hits, werkte de populaire artiest voor zijn nieuwe single ‘Radio’ opnieuw samen met een vertrouwd en nieuw gezicht. In juni gaf hij al een voorsmaakje, tijdens zijn nagenoeg uitverkochte ‘Thuis Bij Snelle’-concerten in het voetbalstadion van Go Ahead Eagles. Het publiek reageerde toen al enthousiast op ‘Radio’, een song waarmee hij op een actuele manier weer terugkeert naar de basis. Dat zijn muziek nog steeds erg populair is bleek de afgelopen dagen aan het aantal WhatsAppjes dat er werd gestuurd voor een exclusieve ‘Radio’ preview.

Snelle Radio

Een ijzersterke Snelle-track

Met een stevige knipoog naar alle radiostations is ‘Radio’ opnieuw een ijzersterke Snelle-track die snel z’n weg vindt naar het grote publiek. ‘Radio’ verscheen op zijn Lieve Jongens-label en is digitaal beschikbaar.  “Het was echt weer fijn om met Donda Nisha (‘Reünie’, ‘Smoorverliefd’) opnieuw samen te werken voor mijn nieuwe single ‘Radio’, waar ook Tom, onze nieuwste schrijver bij Lieve Jongens een mooie aandeel in heeft”, begint hij het gesprek. “Iedereen heeft denk ik wel een liedje wat je aan iemand doet denken, en wij hebben dààr weer een nummer over gemaakt.

Op verschillende manieren interpreteren

Ik hoop dat mensen er herkenning uit halen. En het leuke is: je kan het nummer op verschillende manieren interpreteren, dat zie je ook weer in de videoclip die we hebben gedraaid.”  De zanger had begin dit jaar aangekondigd dat hij heel wat nieuwe muziek zou uitbrengen en hij houdt woord. Naast de succesvolle release van ‘Ruggengraat’, goed voor ruim 7 miljoen Spotify-streams, verscheen recent zijn live-album ‘Thuis bij Snelle’ en ondertussen ook de gloednieuwe single ‘Radio’.

Een nieuw hoofdstuk

Met die track snijdt Snelle weer een nieuw hoofdstuk aan waarbij hij zijn vertrouwde muzikale succesingrediënten combineert en actualiseert in een ijzersterke track die meteen in je hoofd blijft zitten. Op zijn 27ste draait Snelle al enkele jaren mee in de muziekwereld, waar hij met een reeks van uitverkochte concerten, club- en theatertournees uitgroeide tot een vaste waarde in de Lage Landen. Recent was de man met een hitmedley nog te gast in het muziekprogramma ‘Zomerhit’ op VRT 1. Met ‘Radio’ vult hij zijn discografie verder aan met alweer een ijzersterke, potentiële hitsingle.