...

Zotste musicalfeest van Vlaanderen

Zotste musicalfeest in Hasselt

Zotste musicalfeest van Vlaanderen op 25 november voor ‘One More Night‘ in Trixxo Theater Hasselt. Rock-‘n-roll musicalparty met o.a. Ann Van den Broeck, Michiel De Meyer en Helle Vanderheyden komt op algemeen verzoek naar Limburg. Op 5 augustus 2023 was Middelkerke voor ‘One More Night‘ de musicalhoofdstad van Vlaanderen, maar op 25 november 2023 mag Hasselt die titel claimen. Het zotste musicalfeest van Vlaanderen strijkt die avond op algemeen verzoek neer in het Trixxo Theater en daar gaan voor ‘One More Night’ letterlijk (een deel van) de stoelen even aan de kant.

Strafste One More Night Hasselt

Dans een gat in de nacht

In een wervelende show brengen musicaltoppers Ann Van den Broeck, Michiel De Meyer, Helle Vanderheyden, Laurenz Hoorelbeke en Isabelle Heremans, samen met een ijzersterk live orkest, een steengoed ensemble én Master of Ceremonies Stany Crets, de bekendste musicalhits aller tijden. Bereid je dus maar voor om lekker los te gaan op ‘The Time Warp’ en dans een gat in de nacht op ‘Dancing Queen’. Dat dansen kan overigens ongeremd, want op de parterre gaan de stoelen eruit – tribune blijven wel zitplaatsen – en zo vind je de leukste dansvloer van Hasselt en omstreken op 25 november 2023 in het Trixxo Theater. 

One More Night vijf deelnemers

Isabelle Heremans / Michiel De Meyer / Ann Van den Broeck / Helle Vanderheyden  / Laurenz Hoorelbeke

Aarzel vooral niet als je dit onwaarschijnlijke ‘One More Night’ musical-meezingfeestje wil meemaken en bestel nu je tickets via deepbridge.be.

One More Night sfeerbeelden