...

Snelle pakt uit met ‘Achtentwintig’ stunts

Snelle en Achtentwintig stunts

Snelle pakt uit met ‘Achtentwintig’ stunts. Kom vandaag naar de signeersessies in Mediamarkt Zwijnaarde (14 uur), Standaard Boekhandel Antwerpen (16 uur) en Winterland Hasselt (21 uur). Vandaag en morgen is de populaire artiest te gast in ons land om uitgebreid zijn nieuwste album ‘Achtentwintig’ voor te stellen aan het Vlaamse publiek. Hij doet dat de komende 28 uur met 28 stunts, inclusief drie signeersessies. Om 14 uur kan je vandaag in de Mediamarkt Zwijnaarde terecht voor een akoestisch optreden, inclusief een 28-minuten durende signeersessie. Om 16 uur is de man met zijn gitarist te gast in de Antwerpse Standaard Boekhandel op de Schoenmarkt.

Snelle Achtentwintig

Vlaanderen Muziekland

Vervolgens staat hij op het podium van Pickx+ op het Theaterplein waar hij één van de gasten is van de wintereditie van Vlaanderen Muziekland’, dat de komende weken wordt uitgezonden op de tv-zender van Proximus. Snelle sluit de woensdagavond af op Winterland Hasselt, waar hij enkele stunts uitvoert met de aanwezige bezoekers. Die laatsten krijgen ook de mogelijkheid om een gesigneerd exemplaar van zijn nieuwste album ‘Achtentwintig’ fysiek aan te kopen. Op dat album staat o.a. zijn actuele single ‘Radio’, maar ook ‘5 Voor 12’, ‘Terugweg’ en ‘Ruggengraat’ (Kraantje Pappie), nummers die hij al eerder uitbracht op single. Donderdag 30 november zet Snelle zijn tocht in Vlaanderen verder met nog meer interviews en tussendoor het vervolg van zijn uitdagingen.

Vlaanderen Muziekland

Terug in het Sportpaleis

Op zijn sociale media kan je zijn avonturen de komende uren uitgebreid volgen. Met monsterhits zoals ‘Reünie’, ‘Smoorverliefd’, ‘Blijven Slapen’ (Maan) e.v.a. is Snelle nog steeds één van de meest succesvolle artiesten in de Lage Landen. Vorige zomer scoorde hij met ‘Kijk ons nou’, een duet dat hij uitbracht met Metejoor. De voorbije maand was Snelle ook special guest op de Sportpaleisconcerten van Metejoor. Op zaterdag 9 december 2023 staat Snelle terug in het Sportpaleis. In 2024 trekt hij met zijn Lieve Jongens-band op ‘Achtentwintig’-tournee. Alle tickets, ook voor het concert van 4 mei 2024 in Trix Antwerpen, zijn inmiddels uitverkocht. Snelle’s nieuwste studioalbum ‘Achtentwintig’ kwam deze week al op #24 binnen in de album Top 200 van Ultratop.

Snelle met uitgestoken hand

Foto’s: House Of Entertainment.