...

Trickster met nieuwe single

Trickster stelt Kerstsingle voor

Trickster stelt Silent Night vs Santa Claus Is Coming To Town voor. Trickster gaat resoluut voor #1 Op Kerstmis met swingende mashup ‘SILENT NIGHT VS SANTA CLAUS IS COMING TO TOWN’. Kerstmis komt met rasse schreden dichterbij en als je op zoek was naar een frisse, originele soundtrack daarbij, word je dit jaar op je wenken bediend door Trickster. Deze Oostenrijks-Britse zanger en ondernemer brengt een onweerstaanbaar swingende hollywoodmash-up van kerstklassiekers ‘Silent Night’ en ‘Santa Claus Is Coming To Town’. Een mix van nostalgie en feestelijke warmte die resulteert in dé ultieme kerstcocktail waarvan je niet wist dat je hem nodig had… Instant happiness gegarandeerd! Het fenomenale geluid verraadt het al: Trickster ging voor dit nummer niet over één nacht ijs.

Trickster Silent Night vs Santa Claus Is Coming To Town

Londense studio’s Angel en RAK

De productie was in handen van Richard Flack [Joe Strummer, Florence and the Machine] en Trickster zelf in de Londense studio’s Angel en RAK. Ook producer Guy Chambers [Robbie Williams] is mee betrokken bij het project. Het mixen gebeurde in de legendarische Abbey Road. Om het helemaal af te maken hoor je ook het Grammy® Award-winnende zangensemble The Swingles, en een bigband plus strijkerssectie gearrangeerd en georkestreerd door de briljante Callum Au [Quincy Jones, Michael Bublé]. De indrukwekkende video voor ‘Silent Night vs Santa Claus Is Coming To Town’ werd gefilmd in de iconische Pinewood Studios, de thuisbasis van James Bond, en is gedrenkt in de vintage glamourstijl van de jaren ’40. Een aantal van ’s werelds beste dansers vertolken de oogverblindende energie van een kerstfeest in New Orleans-stijl.

Videoclip

Achter de camera stond een team dat heeft gewerkt aan Lord of the Rings, Mission Impossible, Independence Day en meer, en deze clip zal over een tijdje deel uitmaken van een heuse volledige kerstfilm. Trickster meent het dus, en dat zal u geweten hebben. Begin 2024 presenteert hij zijn veelzijdige debuutalbum. Hij werkte daarvoor samen met de knapste muzikale koppen en talenten om zijn eclectische electro, rock, pop en swingende Big Band-sound op de best mogelijke manier tot leven te brengen. Van genre naar genre en van geluid naar geluid. Tot in je oor en er nooit meer uit! ‘Silent Night vs Santa Claus Is Coming To Town’ wordt bedolven onder de positieve kritieken en is dé kerstsingle to watch in het Verenigd Koninkrijk. Iets zegt ons dat het niet enkel tot daar beperkt zal blijven… Move over Mariah, wij hebben een nieuwe kerstfavoriet!