...

Johan Van den Driessche signeert

Johan Van Den Driessche signeert in Dendermonde

Johan Van den Driessche signeert ‘Een Geur Van Zonsverbijstering’ op de eerste editie van de Dendermondse Boekenbeurs. In het eerste weekend van december kan je terecht in Zaal ’t Sestisch op de eerste Dendermondse boekenbeurs van Books and Bites. Gedurende drie dagen kan het publiek de literaire werken van meer dan 100 auteurs gratis ontdekken, want als bezoeker betaal je geen toegangsprijs. Op vrijdagnamiddag 1 december 2023 is schrijver en ondernemer Johan Van den Driessche aanwezig ter promotie van zijn onlangs verschenen, tweede spannende en mysterieuze roman ‘Een Geur Van Zonsverbijstering’. “Net als de signeersessies is dit een mooi initiatief waarbij ik direct contact heb met het publiek. Het is fijn om even een praatje te slaan met de mensen die het boek aanschaffen of die nieuwsgierig zijn naar het ontstaan en de achtergrond van het nieuwe verhaal”, zegt Johan lachend.

Johan Van Den Driessche signeert

Een Geur Van Zonsverbijstering

In ‘Een Geur Van Zonsverbijstering’ vertelt Johan Van den Driessche het verhaal van hoofdpersonage Dag die op een dag terecht komt in het bijzondere luistercafé ‘Alles Behalve De Muziek’ van barvrouw Mady. Het verhaal in de tweede, spannende roman van Johan krijgt een aparte wending wanneer de zoon van Mady verdwenen blijkt. De ontknoping volgt na een zoektocht die zich afspeelt in o.a. Flanders Fields, maar ook het Berlijn van David Bowie en Paul van Ostaijen en de Antwerpse Sint-Jacobskerk. Ook al is het géén uitgesproken muziekboek, toch begint elk hoofdstuk met twee songs die de auteur citeert en verwerkte in een direct afspeelbare Spotify-muzieklijst. Net als zijn collega-auteurs kijkt de West-Vlaamse Brusselaar uit naar Boekenbeurs in Dendermonde. Op vrijdag 1 december 2023 signeert Johan er tussen 13u en 22u. Meer informatie vind je op www.boeksandbites.be Voor het publiek is de beurs gratis toegankelijk en wie zich vooraf registreert op de website krijgt er nog een goodiebag bovenop.

Een geur van zonsverbijstering

Foto: House Of Entertainment.

Het boek ‘Een Geur Van Zonsverbijstering’ van Johan Van den Driessche vind je ook in de betere boekhandel in jouw buurt.