...

Caroline Rigo schenkt 7500 euro aan slachtoffers van watersnood

Caroline Rigo, toponderneemster schenkt 7500 euro

Caroline Rigo, de Limburgse toponderneemster schenkt met haar team en community 7500 euro aan slachtoffers van watersnood. Meer dan een week na de overstromingen leven momenteel, naast talloze doden en verdwijningen, meer dan 12.000 daklozen in barre omstandigheden. De beelden en gevolgen van rampen zijn overal hard binnen gekomen. Zoals veel landgenoten werkte Limburgs toponderneemster en beautyexpert Caroline Rigo (Rigorgeous) hand in hand met haar team. Ze organiseerden een online veiling en haalden met steun van de Cent Pur Cent community 5.770 euro op.

De actie ‘Samen voor Limburg in Nood

Caroline heeft ook het bedrag verhoogd en afgerond tot 7.500 euro. “Tegelijkertijd hebben we telefonisch contact opgenomen met enkele gezinnen in de gemeenschap en aan elk van hen hebben we 500 euro gedoneerd. De resterende 6000 euro hebben we volledig aan Een Hart voor Limburg gestort dat met de actie ‘Samen voor Limburg in Nood’ de slachtoffers van de watersnood verder helpt”, aldus Caroline Rigo, , die er sterk over nadenkt om op termijn een eigen fonds op te richten in functie van slachtoffers, mensen of doelgroepen die het echt nodig hebben. “Toen we het initiatief rond de online veilingen aankondigden, waren mijn medewerkers en ik erg dankbaar voor de solidariteit en steun die we onmiddellijk kregen.

Grootschalige biedingen op 17 projecten

Of het nu in onze gesloten Cent Pur Cent Facebook-community was, of in i.am.klean and we.are klean Er was een spontane respons in de sociale mediagroepen van grootschalige biedingen op 17 projecten. Dat zijn nagenoeg allemaal individuele prestaties die we met ons team hebben bedacht en straks ook effectief gaan uitvoeren. We zullen deze prestaties binnenkort effectief kunnen implementeren. Na afloop van een overnachting, ga ik bij iemand de make-up verzorgen. Binnenkort bakt iemand een taart voor 12 personen, gaat iemand foto’s maken of geeft iemand make-uplessen aan huis.

Meer dan 12.000 mensen dakloos

De spullen die worden geveild zijn heel persoonlijk. We worden allemaal geraakt door nieuws ende beelden. dat we onmiddellijk als team besloten de mouwen op te stropen. We hopen de vele slachtoffers van de overstroming echt te kunnen steunen. Ik heb gelezen dat het lang duurt voordat in het getroffen gebied alles is opruimt en herstelt. Momenteel zijn meer dan 12.000 mensen dakloos en met het naderen van het herfst- en winterseizoen wordt het een race tegen de klok om iedereen weer van een dak boven het hoofd te voorzien.

Hart voor Limburg

Op deze manier wil ik niet alleen mijn team bedanken, maar ook iedereen die heeft geboden voor de 5770 euro die we hebben opgehaald. We hebben dit bedrag verhoogd en afgerond op 7.500 euro, en we hebben het volledige bedrag gedoneerd aan mensen die getroffen zijn door de overstroming. Via onze gemeenschap hebben we enkele getroffen families bereikt en elk gezin 500 euro gedoneerd. De resterende 6000 euro hebben we volledig overgemaakt naar de activiteiten “Hart voor Limburg” en “Samen voor Limburg in Nood” ”, zegt de Hasseltse Caroline Rigo.

Caroline Rigo

Op de foto: Caroline Rigo (CEO Rigorgeous), Kristie Deckers (Een Hart voor Limburg),
Cynthia Reekmans (Ambassadrice Een Hart voor Limburg en Pr-Manager Rigorgeous).

Foto: House Of Entertainment