...

Korte broek voor heren: zo draag je hem stijlvol!

korte broek voor heren

Korte broek voor heren: zo draag je hem stijlvol!

Als de warme zomermaanden weer voor de deur staan dan wil je natuurlijk wel outfits hebben die passen bij het weer. Een van de meest gedragen kledingstukken in de warmere maanden zijn dan ook de korte broeken. Nu wil je natuurlijk wel nog stijlvol voor de dag kunnen komen dus hoe kan je deze dan het beste stijlen? Hier zijn wat tips voor het dragen van een nette korte broek voor heren.

Styling tips

Er zijn een paar dingen waar je op moet letten bij het kopen en stijlen van een nette korte broek. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat de broek niet té kort is namelijk. Want dan gaat het meer op een zwembroek lijken en dat is natuurlijk niet heel netjes. Maar het is ook belangrijk dat de broek weer niet te lang is. Bij een te lange korte broek lijkt het net of het een afrits broek was en dat is natuurlijk ook niet heel stijlvol in het dagelijks leven. Dan is de fit nog belangrijk.

Wil je dat de broek wat strakker zit of juist een meer baggy look heeft? Een wat strakkere korte broek geeft wel een wat nettere uitstraling dan een baggy korte broek maar beide kan je leuk stijlen. Draag bijvoorbeeld op een strakke korte broek een mooi overhemd met een paar nette schoenen eronder. Bij een baggy korte broek is een mooi t-shirt leuk met goeie sneakers eronder. In de korte broeken collectie van Genti Clothing vind je diverse stijlvolle shorts voor heren. Met deze korte broeken loop jij er deze zomer altijd trendy bij!

Materiaal

Naast het model en lengte is het materiaal ook interessant. Ga je voor de old school maar tijdloze spijkerlook? of kies je voor de hippere chino look? Beide zijn zeer stijlvol op het moment en goed te combineren met verschillende modellen t-shirts en overhemden. Er zijn ook korte broeken in joggingstof voor als je voor een meer relaxte look wilt gaan. De netste look is toch wel een chino korte broek. Met een mooi wit overhemd erop past je outfit in veel verschillende situaties thuis. Stop ook niet teveel spullen in de zakken van je korte broek. Dan gaan de zakken bol staan en dat ziet er niet zo charmant uit.