...

Kitana (16 jaar) nieuwe single ‘Pik ’t op’

Kitana met nieuwste single “Pik’t op”

Kitana (16 jaar) nieuwe single ‘Pik ’t op’: “Geluk zit in de kleine dingen!” De 16-jarige Kitana uit Wevelgem laat met haar nieuwste single “Pik ’t op” een catchy zomersingle op de wereld los. Dit is een vrolijk lied over alledaags geluk dat overal te zien is, maar vaak over het hoofd wordt gezien. Dit nummer is gecomponeerd en geproduceerd door de liedjesschrijvers Jean-Pierre Kerckhofs en Wendy D’Joos. Die laatste scoort momenteel hoog in de Vlaamse hitparades met haar single.

Kitana

Nam deel aan The Voice Kids

“Pik ’t op” is echt een pareltje geworden! ’, zegt Kitana enthousiast. Eigenlijk zong ik al voordat ik kon praten. Natuurlijk praatte ik niet veel (lacht), maar als baby, brabbelde ik al onzin op de melodie van populaire liedjes op de radio. Want muziek is altijd een belangrijk deel van mijn leven geweest. Ik nam deel aan The Voice Kids (2015). Dat jaar bracht ik ook mijn eerste single “Thibeau” uit. Dat was een duet met Michael Lanzo, dat vond ik echt heel leuk!

Het vinden van geluk in kleine dingen

Nadien bleef ik nummers uitbrengen zoals ‘Je Laatste Reis’ en ‘Verboden Liefde’, nummers met een boodschap. Hetzelfde geldt voor mijn nieuwe single “Pik ’t op”. Dit nummer gaat over het vinden van geluk in kleine dingen. Het is echt belangrijk voor mij: “Dit ben ik volharden met mijn vrienden en klasgenoten. Ik ben nog jong, maar ik voel nu al dat de tijd vliegt! We moeten er echt van genieten”, zegt Kitana met een glimlach.

‘Pik ’t op’, de nieuwe single van Kitana, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.