...

Caroline Rigo opent het tweede “Café Beauté” in Knokke

Caroline Rigo opent het tweede “Café Beauté” in Knokke

Caroline Rigo de Hasseltse ondernemer opent vandaag in Knokke. En dat op de hoek van de Lippens- en Dumortierlaan, dit is de tweede vestiging van haar “Café Beauté”, een unieke conceptstore voor liefhebbers van schoonheid. “Naast de behandeling kunnen vrouwen bij ons ook terecht voor huidverzorging, haar- of op mineralen gebaseerde make-upproducten voor een mooie en betere huid”, zegt Caroline Rigo. Het succes van Limburg bewijst dat de formule werkt, en met een nieuwe winkel van meer dan 100 vierkante meter heeft Knokke één tip: “Deze winkel is het vlaggenschip van onze bekende merken” Cent Pur Cent “en” I.am- .klean “.

Caroline Rigo verliet snel haar baan als kleuterleidster

Wij zorgen voor versheid en fruitig, we werken met veel kleuren, veel nieuwe producten en complete assortimenten. We steunen het milieuaspect omdat we de eerste winkel zijn met hervulbare make-uppotten. Wij zijn makkelijk bereikbaar en vlot toegankelijk waardoor de drempel voor ons binnen erg laag is.​ Het ontbreekt Caroline Rigo niet aan ambitie, enthousiasme, ondernemerschap en lef. Ze verliet snel haar baan als kleuterleidster en werkte als visagist bij Omega Pharma onder leiding van Marc Coucke. Elf jaar geleden opende ze haar eerste make-up- en behandelingswinkel.

Verkrijgbaar bij 600 apothekers

Omdat ze zoveel interesse kreeg van mensen die visagiste wilden worden, richtte ze “Blush Academy” op. Toen deze mensen haar producten gingen gebruiken, startte ze haar eigen distributielijn. Vervolgens ontwikkelde ze haar eigen merken, waaronder “Cent Pur Cent”, een eigen lijn minerale make-up die nu verkrijgbaar is bij 600 apothekers. Caroline en haar team gaan nog een stap verder met hun tweede “Café Beauté”. “We richten ons hier op snelle behandelingen. U kunt dit doen in de wenkbrauwbalk, op de nagelplaat of u kunt ook een snelle gezichtsbehandeling doen. We hebben een wimperhoek, make-uphoek en een haarstylinghoek.

Voor vrouwen van alle leeftijden

We richten ons vooral op goed advies – en dat doen we gratis – en beantwoorden vragen als: wat moet ik aantrekken? Hoe creëer je de perfecte eyeliner? We hebben alles in huis om vrouwen zich beter te laten voelen en er snel weer goed uit te laten zien. Ik denk dat het belangrijk is dat natuurlijke, gezonde make-up beschikbaar is voor vrouwen van alle leeftijden en afkomst door deze te verspreiden via farmaceutische en schoonheidsprofessionals die, net als wij, in deze visie geloven. Via deze kanalen wil ik mijn ultieme doel bereiken, namelijk dat elke vrouw zich mooi kan voelen en volledig zichzelf kan zijn zonder perfect te hoeven zijn.

Behandelingen in de winkel zijn nog niet mogelijk

” Door de huidige kroningsmaatregelen is Caroline helaas niet aanwezig voor de feestelijke opening, maar aangezien Café Beauté basisverzorgingsproducten bevat, kan je zonder afspraak shoppen. “Uiteraard wordt alles voldoende gedesinfecteerd en houden we ons aan de geldende regelgeving. We houden het aantal bezoekers goed in de gaten en als het te druk wordt zullen mensen moeten wachten of later terugkomen. Behandelingen in de winkel zijn nog niet mogelijk, maar zodra het mogelijk is kunt u telefonisch of via de website reserveren. En wanneer er meer flexibiliteit is, schakelen we over naar onze klanten zodat ze optimaal kunnen genieten van de volledige Café Beauté-beleving. ”

Caroline Rigo(Foto: House Of Entertainment)

Meer info over Caroline Rigo haar ‘Café Beauté’ vind je op www.cafebeaute.be