...

sterke vrouwen met power en dat tonen ze op internationale vrouwendag

Sterke vrouwen op internationale vrouwendag

Sterke vrouwen met power en dat tonen ze op internationale vrouwendag. Natuurlijk poeder geeft sterke vrouwen extra power en dat tonen ze op internationale vrouwendag. Make-up gemeenschap groeide in no-time uit tot meer dan 5500 leden. “Het is mijn toevluchtsoord wanneer de wereld te hard binnenkomt!” Maandag 8 maart is het Internationale Vrouwendag, een uitstekende tijd voor de sterke vrouwen in de Cent Pur Cent make up community van ondernemer Caroline Rigo.

Sterke vrouwen

Sterke vrouwen zijn dankbaar voor deze gemeenschap

Ze gebruiken allemaal natuurlijke poeders en laten zien dat ze sterke vrouwen zijn. “Voel je goed over jezelf, accepteer jezelf en durf te schitteren. Dit is wat de fotocollage die we maandag op sociale media deelden, liet zien. Het is ongelooflijk hoeveel de lockdowns in het leven hebben gehad en hoe dankbaar ze zijn voor deze gemeenschap. Dit privé initiatief nam snel toe tot en is gegroeid, meer dan 5500 vrouwen sloten aan. Ze hebben allemaal hun eigen verhalen om te vertellen en met elkaar te delen. De steun die ze samen vinden is enorm..

Sterke vrouwen hebben steun aan deze gemeenschap

Als ik alle veranderingen zie die teweeg zijn gebracht, ontroerd me : “In een bijzondere periode zijn de relatie, vriendschap en het belang van make-up onderdeel van overleven en herstel” aldus Caroline Rigo. De in​ Borgloon wonende 39-jarige Elke Biets, schreef: “Als de wereld te hard binnenkomt, is deze gemeenschap mijn toevluchtsoord geworden, wanneer de meningen ongezouten worden verkondigd en er geen respect en begrip meer is voor elkaar”. Ze is een van de vele leden van de make-up gemeenschap Cent Pur Cent.

Sterke vrouwen verbeteren hun humeur door make-up op te doen

“Het is geweldig om op zo’n moment bij dit team te horen. Het voelt als een zachte, positieve en vriendelijke deken waardoor je tijdelijk de realiteit vergeet. Caroline’s spannende live ontmoeting, en deze posts hebben er ook voor gezorgd dat ik altijd de tijd heb genomen om weer make-up op te doen, al was het maar om naar de winkel te gaan”. Dit is de tijd die ik in de badkamer doorbreng om mijn humeur te verbeteren tijdens deze coronaperiode gaat Elke Biets verder.

Elke Biets