...

Mamma Mia musical Zal deze zomer de optredens in Antwerpen en Hasselt hervatten

Mamma Mia hervat de voorstellingen

Mamma Mia musical Zal deze zomer de optredens in Antwerpen en Hasselt hervatten. Op 7 maart 2020 is de populaire musical “MAMMA MIA! onder grote belangstelling  in première gegaan in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Een paar dagen later werd het theater op slot gedaan en werden alle geplande uitvoeringen voor onbepaalde tijd uitgesteld. Vandaag, precies een jaar later, zijn de vooruitzichten voorzichtig optimistisch hebben we goed nieuws voor de 45.000 kaartkopers: vanaf 30 juli hervatten we de optredens in de Stadsschouwburg Antwerpen. Daarna verhuist de feelgood musical met o.a. Evi Hanssen, Tinne Oltmans, Ann Van den Broeck, Johan Terryn, Govert Deploige en Stany Crets vanaf 10 september opnieuw naar het Ethias Theater in Hasselt.

Mamma Mia

In de komende dagen worden alle ticketkopers op de hoogte gesteld en omgeboekt. De overige tickets zijn volgende week te koop. Volgens de toen genomen maatregelen zal iedereen in de zomermaanden de kans krijgen om van de populaire musical “MAMMA MIA!” Ten volle te genieten.​ Het is de moeite waard om er nu al naar uit te kijken.

Mamma Mia zal coronaproof kunnen doorgaan

Volgens de toen geldende afspraak werden in de Stadsschouwburg vorig jaar oktober een aantal voorstellingen opgevoerd mede goedgekeurd door de overheid en virologen. Deze uitvoeringen waren extreem veilig en werden coronaproof georganiseerd. Uiteraard stond de gezondheid van de bezoekers voorop. Het lijdt geen twijfel dat Sportpaleis Group en producent Deep Bridge ook in augustus met de nodige dan geldende maatregelen rekening zullen houden.

Mamma Mia

Meer info over ‘MAMMA MIA!’ vind je op http://www.deepbridge.be