...

Daniël Busser overdondert Yani uit Kessel-Lo

Daniël Busser belde plotseling aan

Daniël Busser overdondert Yani uit Kessel-Lo met een tuinconcert. Het was een grote verrassing voor de 21-jarige Yani Luyckx uit Kessel-Lo toen Daniël Busser plotseling aanbelde. Als trouwe fan vanaf het allereerste uur miste ze door de Coronapandemie haar muzikale idool enorm de afgelopen maanden. Ook al zond de Hasselaar regelmatig “live” uit op zijn sociale media, deelde filmpjes van zijn Busserfam en er werd veel live gestreamd op YouTube, vooral Yani miste de optredens. De ontlading en opwinding bereikte een hoog niveau toen Daniël, samen met zijn gitarist Thomas Renard, Yani en haar familie uitnodigde voor een exclusief concert in de tuin. “Missie geslaagd en wat een fijn gevoel als je op deze manier iemand blij kunt maken.

Daniël Busser

Hij is altijd zichzelf gebleven

Het was de eerste keer dat ik mijn nieuwe single “Summer” voor een beperkt publiek kon spelen, maar het geeft me vooral nog meer zin in de festivalzomer. Ik kijk er echt naar uit”, aldus de populaire artiest. Het onverwachte bezoek en het thuisconcert van Daniël Busser, dat plaatsvond met de hulp van Yani’s vader en haar vriend Gidna, heeft te maken met de wedstrijd die ze vorig jaar won voor de Daniël-duo-single “Tu Veux Quoi”. Naast ‘Friends’ was ook het nummer dat Busser samen met zijn vriendin Chaïma uitbracht vorig jaar een voltreffer. “Ik was heel blij, totaal overdonderd, toen ik de voordeur opendeed en Daniel daar zag staan. Het is ongelooflijk hoe hij de afgelopen zeven jaar is gegroeid, maar hij is altijd zichzelf gebleven. Ik vind het zo gaaf en dat hij ondanks zijn succes toch veel tijd besteedt aan zijn fans en volgers”, klinkt dat enthousiast.

Het wordt in ieder geval een mooie zomer

Tijdens het concert in de tuin zong Daniël Busser zijn nieuwe single “Summer” en de hits “Drijfzand” en “Adrenaline”, een nummer dat hij uitbracht met Snelle en dat al meer dan 4 miljoen streams heeft op Spotify. Een week na de release stond die laatste deze week al op de Vlaamse Top 50 Ultratop. Eind augustus is Daniël Busser een van de eerste Belgische hiphopartiesten op Tomorrowland. De komende weken kunnen zijn fans ook een exclusief tuinconcert winnen. “Als Summer op je Spotify-lijstje staat en je laat het me weten via mijn sociale media, dan is hier een grote kans. Het wordt in ieder geval een mooie zomer want we mogen eindelijk weer optreden, iets wat we allemaal zo hebben gemist.

Foto: House Of Entertainment

De nieuwe single ‘Zomer’ van Daniël Busser verscheen op het House of Entertainment-label en is digitaal beschikbaar.